22/03/2020 22/03/2020 Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως τίμησαν σήμερα στην Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Αγαθόνικος χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία και τέλεσε την Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.  Ο Σταυρός του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού τίθεται στο κέντρο του Ναού και υψώνεται για να αποτελέσει φάρο σωτηρίας και άγκυρα...
22 Μαρτίου, 2020 - 10:43

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στην Επισκοπή Αρούσας

Διαδώστε:
Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στην Επισκοπή Αρούσας

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως τίμησαν σήμερα στην Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Αγαθόνικος χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία και τέλεσε την Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. 

Ο Σταυρός του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού τίθεται στο κέντρο του Ναού και υψώνεται για να αποτελέσει φάρο σωτηρίας και άγκυρα ελπίδας. Στις δύσκολες αυτές ώρες της ανθρωπότητας, του Έθνους μας και της Πίστης μας, ας στηριχτούμε στην μεγάλη αγκαλιά που μας ανοίγει ο Σταυρωθείς Ιησούς Χριστός και ας συνεχίσουμε τον υπόλοιπο μισό αγώνα τον καλό της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Το πένθος του Σταυρού γεννά και θυμίζει την Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων