15/03/2021 15/03/2021 Κάλεσμα να εισέλθουν στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή με ειλικρινή μετάνοια, συμφιλίωση και ειρήνη, απηύθυνε προς τους πιστούς στο κήρυγμα του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στην Τζίνζα, την Κυριακή της Τυρινής 14 Μαρτίου 2021....
15 Μαρτίου, 2021 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2021 - 22:31

Κυριακή της Τυρινής στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
Κυριακή της Τυρινής στην Ουγκάντα

Κάλεσμα να εισέλθουν στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή με ειλικρινή μετάνοια, συμφιλίωση και ειρήνη, απηύθυνε προς τους πιστούς στο κήρυγμα του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στην Τζίνζα, την Κυριακή της Τυρινής 14 Μαρτίου 2021.

Επίσης, αναφορικά με την πανδημία, υπενθύμισε στο εκκλησίασμα να συνεχίσει να είναι σε συνεχή εγρήγορση και προσοχή.

Κλείνοντας ο Θεοφιλέστατος, εξέφρασε ευχές για μια ευλογημένη Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, ενώ παράλληλα κάνοντας αναφορά στην ευαγγελική περικοπή από το Κατά Ματθαίον ευαγγέλιο (6:21), ζήτησε από τους πιστούς να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στα εγκόσμια αγαθά και περισσότερο χρόνο στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων