30/06/2021 30/06/2021 Σε μια αυτοσχέδια σκηνή τέλεσε ο Πατριαρχικός Επίτροπος της Επισκοπής Γκόμα, Αρχιμ. π. Χαρίτωνας τη Θεία Λειτουργία στην περιοχή Καμπάρε την Κυριακή των Αγίων Πάντων. Ο π. Χαρίτωνας επισκέφτηκε την περιοχή παρά τις δυσκολίες και λειτούργησε ώστε οι πιστοί να λάβουν το Σώμα και το Αίμα. Στην επίκαιρη ανάρτησή της η Επισκοπή αναφέρει: Κυριακή των...
30 Ιουνίου, 2021 - 22:42

Κυριακή των Αγίων Πάντων στην Επισκοπή Γκόμα

Διαδώστε:
Κυριακή των Αγίων Πάντων στην Επισκοπή Γκόμα

Σε μια αυτοσχέδια σκηνή τέλεσε ο Πατριαρχικός Επίτροπος της Επισκοπής Γκόμα, Αρχιμ. π. Χαρίτωνας τη Θεία Λειτουργία στην περιοχή Καμπάρε την Κυριακή των Αγίων Πάντων. Ο π. Χαρίτωνας επισκέφτηκε την περιοχή παρά τις δυσκολίες και λειτούργησε ώστε οι πιστοί να λάβουν το Σώμα και το Αίμα.

Στην επίκαιρη ανάρτησή της η Επισκοπή αναφέρει:

Κυριακή των Αγίων Πάντων στην ιερά μας επισκοπή.

Ο Πατριαρχικός επίτροπος Αρχιμανδρίτης Χαρίτων, ο πνευματικός μας Πατέρας, λειτούργησε στην περιοχή Καμπάρε , σε μια καλύβα. Για όσους διάβασαν τον άρθρο, θα καταλάβουν πως είναι η συνέχεια. Για όσους δε διάβασαν τον άρθρο, να τους πούμε πως μετά από πολύ καιρό , με όσα έχουν γίνει στη περιοχή της Επισκοπής μας αυτής , τους επισκέφτηκε ο Πνευματικός μας. Να μεν δεν έχουν ναό, το πλησιάζει ένα παιδάκι και το ζητά ψωμί.

Και μετά από συζήτηση, αντιλήφθηκε πως του ζητούσε το παιδί να κοινωνήσει. Χωρίς δεύτερη σκέψη, πάρα τις δυσκολίες , τα προβλήματα, ο κορωνοιός και τα του τόπου προβλήματα αποφασίζει να φτιάξει με τους πιστούς μια καλύβα και σήμερα να λειτουργήσει. Μέγας είναι ο Κύριος, λειτούργησε και κοινώνησε ο λαός και το παιδάκι εκείνο που είχε καιρό να μεταλάβει το σώμα και το αίμα του Σωτήρα μας .

Καλή εβδομάδα με πίστην και ελπίδα.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων