22/05/2023 22/05/2023 Την Κυριακή του Τυφλού, 21η Μαΐου 2023, ο Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμων, Αρχιγραμματεύς και Μέλος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, τέλεσε την Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αλεξανδρείας, του οποίου είναι Αρχιερατικώς Προϊστάμενος. Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ακολούθησε η καθιερωμένη Κυριακάτικη...
22 Μαΐου, 2023 - 8:05
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2023 - 8:31

Κυριακή του Τυφλού στην Αλεξάνδρεια

Διαδώστε:
Κυριακή του Τυφλού στην Αλεξάνδρεια

Την Κυριακή του Τυφλού, 21η Μαΐου 2023, ο Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμων, Αρχιγραμματεύς και Μέλος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, τέλεσε την Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αλεξανδρείας, του οποίου είναι Αρχιερατικώς Προϊστάμενος.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ακολούθησε η καθιερωμένη Κυριακάτικη δοχή των πιστών στην παρακείμενη ενοριακή αίθουσα του περικαλλούς Ναού.

“Μη φοβού το μικρόν ποίμνιον ότι ευδόκησεν ο πατήρ υμών δούναι υμίν την βασιλείαν…”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων