01/08/2019 01/08/2019 Συγκίνηση προκαλούν για μία ακόμα φορά τα γραφόμενα του Επισκόπου Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης στην σελίδα στο Facebook, για την τέλεση του μυστηρίου του βαπτίσματος σε αντίξοες συνθήκες. “Τι τρομερό το Μυστήριο του Βαπτίσματος. Δια της Κατηχήσεως καθαρίζουμε το κέντρο της καρδιάς μας, ούτως ώστε να γίνει θρόνος του Παναγίου Πνεύματος. Δια του ύδατος βυθιζόμαστε...
01 Αυγούστου, 2019 - 9:27
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2019 - 9:28

Λαμπρό- Λασπωμένο Ένδυμα

Διαδώστε:
Λαμπρό- Λασπωμένο Ένδυμα

Συγκίνηση προκαλούν για μία ακόμα φορά τα γραφόμενα του Επισκόπου Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης στην σελίδα στο Facebook, για την τέλεση του μυστηρίου του βαπτίσματος σε αντίξοες συνθήκες.

“Τι τρομερό το Μυστήριο του Βαπτίσματος. Δια της Κατηχήσεως καθαρίζουμε το κέντρο της καρδιάς μας, ούτως ώστε να γίνει θρόνος του Παναγίου Πνεύματος. Δια του ύδατος βυθιζόμαστε στο Άκτιστο Πυρ. Το λάδι και το νερό δια της επικλήσεως του Αγίου Πνεύματος καθίστανται Μέγας Αγιασμός. Δια της αποδοχής της Πίστεως εισερχόμαστε από του νυν στη Μέλλουσα Ανέσπερο Βασιλεία του Θεού. Και όλοι γινόμαστε Χριστοί, αφής στιγμής “ντυθήκαμε” το λαμπρό ένδυμα του Χριστού. Ακόμα και σε κάποια βουρκόλιμνη της Νοτίου Μαδαγασκάρης, εκεί που ο λευκός χιτώνας γίνεται σχεδόν μαύρος, εκεί είναι που λάμπει δυνατότερα, μεταμορφωμένος στο βασιλικότερο των Ενδυμάτων, αυτό της Ταπείνωσης.
Άξιοι και στερεωμένοι στην Αγία μας Πίστη οι Νεοφώτιστοί μας. Να εύχεστε για αυτούς”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων