24/10/2020 24/10/2020 Η Μητρόπολη Ζάμπιας εόρτασε την 56η Επέτειο της Ανεξαρτησίας της χώρας, τελουμένης πανηγυρικής Δοξολογίας ως ευχαριστία προς τον Θεό για τη βοήθειά Του για την απελευθέρωση του έθνους, στο Μητροπολιτικό Εκκλησάκι στη Λουσάκα, σήμερα, 24 Οκτωβρίου 2020. Τη Δοξολογίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης και ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε για...
24 Οκτωβρίου, 2020 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2020 - 18:41

ΛΟΥΣΑΚΑ: Εόρτασαν την 56η Επέτειο Ανεξαρτησίας της Ζάμπιας

Διαδώστε:
ΛΟΥΣΑΚΑ: Εόρτασαν την 56η Επέτειο Ανεξαρτησίας της Ζάμπιας

Η Μητρόπολη Ζάμπιας εόρτασε την 56η Επέτειο της Ανεξαρτησίας της χώρας, τελουμένης πανηγυρικής Δοξολογίας ως ευχαριστία προς τον Θεό για τη βοήθειά Του για την απελευθέρωση του έθνους, στο Μητροπολιτικό Εκκλησάκι στη Λουσάκα, σήμερα, 24 Οκτωβρίου 2020.

Τη Δοξολογίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης και ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε για την Πατρίδα της Ζάμπιας και τον Πρόεδρό της, ώστε αυτό το μεγάλο έθνος να συνεχίζει να έχει ειρήνη και να συνεχίζει να είναι ένα έθνος που αγαπά τον Θεό.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων