23/03/2021 23/03/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης, συμμετέχοντας στην ιστορική επέτειο και στους εορτασμούς των διακοσίων (200) ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, ανακοινώνει την λειτουργία «Κέντρου Εκμάθησης Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού» στην Αδδίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας. Το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε Αιθίοπες, αλλοδαπούς και ομογενείς μη ελληνόφωνους, που πρόκειται να εργασθούν ή να σπουδάσουν...
23 Μαρτίου, 2021 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2021 - 9:12

Μαθαίνοντας ελληνικά στην καρδιά της Αφρικής

Διαδώστε:
Μαθαίνοντας ελληνικά στην καρδιά της Αφρικής

Η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης, συμμετέχοντας στην ιστορική επέτειο και στους εορτασμούς των διακοσίων (200) ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, ανακοινώνει την λειτουργία «Κέντρου Εκμάθησης Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού» στην Αδδίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας.
Το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε Αιθίοπες, αλλοδαπούς και ομογενείς μη ελληνόφωνους, που πρόκειται να εργασθούν ή να σπουδάσουν στην Ελλάδα και σε άτομα που επιθυμούν να γνωρίσουν την Γλώσσα, την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Ελλάδας.
Τα μαθήματα Ελληνομάθειας θα προσφέρονται εντελώς δωρεάν και θα διεξάγονται εντός του Μητροπολιτικού Μεγάρου (περιοχή Sidist kilo), κάθε Πέμπτη και Σάββατο, 5.00 έως 6.30 μ.μ. Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων θα ανακοινωθεί.
Αιτήσεις συμμετοχής (συμπληρωμένη φόρμα) ή διευκρινίσεις σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
Αιτήσεις υποβάλλονται έως στις 4/4/2021.
Μετά την ολοκλήρωση κάθε επιπέδου εκμάθησης, οι εκπαιδευόμενοι μαθητές ή σπουδαστές θα μπορούν να συμμετάσχουν σε Εξετάσεις Πιστοποίησης Ελληνομάθειας, αναγνωρισμένες από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Φωτογραφία αρχείου από την Ιερά Μητρόπολη Αξώμης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων