04/07/2020 04/07/2020 Η Ορθόδοξη Ιερά  Μητρόπολη της Ζάμπιας μετά τον εορτασμό των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού μετέφερε στα παιδιά του Chilundu την χαρά του εορτασμού και την ευκαιρία να γνωρίσουν την Ορθόδοξη Πίστη μέσω της Κατήχησης. Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζάμπιας κ. Ιωάννη, ο π. Αρσένιος και ο π. Φίλιππος επισκέφτηκαν το Chilundu και...
04 Ιουλίου, 2020 - 21:38

Μαθήματα Ορθόδοξης Πίστης στη Ζάμπια

Διαδώστε:
Μαθήματα Ορθόδοξης Πίστης στη Ζάμπια

Η Ορθόδοξη Ιερά  Μητρόπολη της Ζάμπιας μετά τον εορτασμό των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού μετέφερε στα παιδιά του Chilundu την χαρά του εορτασμού και την ευκαιρία να γνωρίσουν την Ορθόδοξη Πίστη μέσω της Κατήχησης.

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζάμπιας κ. Ιωάννη, ο π. Αρσένιος και ο π. Φίλιππος επισκέφτηκαν το Chilundu και δίδαξαν τα παιδιά και τις οικογένειές τους την Ορθόδοξη Πίστη και τους ενθάρρυναν να διδάσκουν στα παιδιά τη σωστή πίστη. Οι οικογένειες που είναι μέλη της Ορθόδοξης Εκκλησίας δέχτηκαν με χαμόγελα τους δύο ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης Ζάμπιας όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων