23/08/2020 23/08/2020 Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζάμπιας κ. Ιωάννη βρέθηκε ο π. Αντώνιος στο χωριό Chongwe όπου είχε την ευκαιρία να διδάξει του ενορίτες για την Ορθόδοξη πίστη και την αγάπη του Ιησού Χριστού. Ο πατέρας Αντώνιος συνομίλησε με τους κατοίκους και τα παιδιά του χωριού που τον υποδέχτηκαν με πολύ αγάπη όπως φαίνεται και...
23 Αυγούστου, 2020 - 22:27
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2020 - 22:29

Μαθήματα πίστης στην καρδιά της Ζάμπια

Διαδώστε:
Μαθήματα πίστης στην καρδιά της Ζάμπια

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζάμπιας κ. Ιωάννη βρέθηκε ο π. Αντώνιος στο χωριό Chongwe όπου είχε την ευκαιρία να διδάξει του ενορίτες για την Ορθόδοξη πίστη και την αγάπη του Ιησού Χριστού. Ο πατέρας Αντώνιος συνομίλησε με τους κατοίκους και τα παιδιά του χωριού που τον υποδέχτηκαν με πολύ αγάπη όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

 

FIRST MISSIONERY VISIT TO CHONGWE BY FR ANTONIOS .
With the blessing of Archbishop Ioanis of Zambia Fr Antonios visited the Chongwe where he taught the Parishioners the Orthodox Faith with love as our Lord and Savior Jesus Christ commanded. With happiness the people welcome him as their spiritual father. Please pray for us.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων