12/02/2021 12/02/2021 Τους ιερείς της Μπουκόμπας (περιφέρεια της Τανζανίας) τίμησαν Χριστιανοί των Ενοριών γύρω από το Κασίκιζι,όπου πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του Σεμιναρίου Ιερέων.  Όπως αναφέρεται στη σελίδα “Φίλοι Ιεραποστολής Μπουκόμπα Τανζανίας” στο Facebook το πρωί έλαβαν μέρος στη Θεία Λειτουργία, όπου έψαλλαν και κοινώνησαν και μετά, με την καθοδήγηση του δασκάλου κ. Βιντάστο παρουσίασαν γιορτή με παραδοσιακούς...
12 Φεβρουαρίου, 2021 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2021 - 20:14

Μαθητές στην Μπουκόμπα ζητούν Ορθόδοξο δάσκαλο

Διαδώστε:
Μαθητές στην Μπουκόμπα ζητούν Ορθόδοξο δάσκαλο

Τους ιερείς της Μπουκόμπας (περιφέρεια της Τανζανίας) τίμησαν Χριστιανοί των Ενοριών γύρω από το Κασίκιζι,όπου πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του Σεμιναρίου Ιερέων. 

Όπως αναφέρεται στη σελίδα “Φίλοι Ιεραποστολής Μπουκόμπα Τανζανίας” στο Facebook το πρωί έλαβαν μέρος στη Θεία Λειτουργία, όπου έψαλλαν και κοινώνησαν και μετά, με την καθοδήγηση του δασκάλου κ. Βιντάστο παρουσίασαν γιορτή με παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια και ομιλίες.

Στην γιορτή προς τιμήν των Ιερέων της Μουκόμπας έλαβαν μέρος και μαθητές από το Γυμνάσιο της Ρουχόμα, που ήλθαν περπατώντας χιλιόμετρα.
Αφού τραγούδησαν και χόρεψαν ζήτησαν από την Πατριαρχική Επισκοπή να στείλει στους 16 ορθόδοξους μαθητές καθηγητή “να τους διδάσκει την Ορθόδοξη πίστη, αφού ζούν ανάμεσα σε μουσουλμάνους, παπικούς και προτεστάντες”.
Η παράκλησή τους εισακούσθηκε και το έργο αυτό ανατέθηκε στον π. Σάββα και τον Θεολόγο Γιάννη Τούμπα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων