06/02/2021 06/02/2021 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Yπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος, προεξήρχε της Εξοδίου Ακολουθίας μίας σημαίνουσας ορθοδόξου χριστιανής και σημαντικού στελέχους της Ενώσεως Μητέρων. Στα επίκαιρα φωτογραφικά στιγμιότυπα, εκατοντάδες κόσμου προσήλθε για να συλλυπηθεί ενώ παρατηρούμε και αρκετές ευσεβείς κυρίες με άσπρες μανδήλες που επάνω τους αποτυπώνεται η μορφή της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου....
06 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:36
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2021 - 20:18

Με μανδήλες που αποτυπώνουν τη μορφή της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Με μανδήλες που αποτυπώνουν τη μορφή της Θεοτόκου

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Yπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος, προεξήρχε της Εξοδίου Ακολουθίας μίας σημαίνουσας ορθοδόξου χριστιανής και σημαντικού στελέχους της Ενώσεως Μητέρων. Στα επίκαιρα φωτογραφικά στιγμιότυπα, εκατοντάδες κόσμου προσήλθε για να συλλυπηθεί ενώ παρατηρούμε και αρκετές ευσεβείς κυρίες με άσπρες μανδήλες που επάνω τους αποτυπώνεται η μορφή της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων