04/05/2020 04/05/2020 “Με τη χάρη του Θεού, δεν πεινάω γιατί έχουμε αρκετό φαγητό, μου λείπει μόνο το ποίμνιό μου στο Μπουρουντί και τη Ρουάντα” δήλωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιννοκέντιος όταν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αναγκάστηκε να μείνει παγιδευμένος στο χωριό του στην Ουγκάντα ενώ διέσχιζε τη χώρα για να μεταβεί στη Ρουάντα.  Ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται...
04 Μαΐου, 2020 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2020 - 12:32

Με τη γεωργία ασχολείται ο Μητροπολίτης Μπουρουντί και Ρουάντας

Διαδώστε:
Με τη γεωργία ασχολείται ο Μητροπολίτης Μπουρουντί και Ρουάντας

“Με τη χάρη του Θεού, δεν πεινάω γιατί έχουμε αρκετό φαγητό, μου λείπει μόνο το ποίμνιό μου στο Μπουρουντί και τη Ρουάντα” δήλωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιννοκέντιος όταν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αναγκάστηκε να μείνει παγιδευμένος στο χωριό του στην Ουγκάντα ενώ διέσχιζε τη χώρα για να μεταβεί στη Ρουάντα. 

Ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται σε υποχρεωτική καραντίνα από τις ιατρικές αρχές της Ουγκάντα από τις 22 Μαρτίου για να εξακριβωθεί αν είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό  κάτι που τελικά απέφυγε αφού δεν νόσησε.

Αυτό το διάστημα ασχολείται με τη γεωργία για να θρέψει τον εαυτού του και τους ανθρώπους στο χωριό του στην Ουγκάντα. Πολλοί άνθρωποι επηρεάστηκαν την Ουγκάντα σε σημείο να μην υπάρχει τροφή για να φάνε λόγω των ισχυρών μέτρων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει την πρόσβασή τους σε ημερήσιες πηγές επιβίωσης κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

«Εάν δώσεις μερικά από τα δικά σου τρόφιμα για να ταΐσεις εκείνους που είναι πεινασμένοι και για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες εκείνων που είναι ταπεινοί, τότε το φως σου θα αυξηθεί στο σκοτάδι και το σκοτάδι σου θα γίνει τόσο φωτεινό όσο ο μεσημεριανός ήλιος” Ησαΐας 58: 10.

“Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για να λυτρωθούμε από την κατάσταση της πανδημίας αλλά και για να επιστρέψει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιννοκέντιος στο ποίμνιό του. Ακόμα για όσους έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό προσευχόμαστε ο Αναστημένος Κύριος Ιησούς Χριστός να τους θεραπεύσει” δηλώνει η χριστιανική κοινότητα της Ουγκάντα.

Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων