18/08/2019 18/08/2019 Η Ορθόδοξη Ενορία του Αγίου Νικολάου Μπούνιας, ανάλογα με τις δυνατότητές της, με τη στήριξη μερικών δωρητών, είχε αναλάβει φέτος μερικούς Ορθοδόξους μαθητές και φοιτητές για την πληρωμή των διδάκτρων τους. Έτσι, στο τέλος αυτού του σχολικού και ακαδημαϊκού έτους, με τη βοήθεια του Θεού, δύο εξ’ αυτών αρίστευσαν στο Πανεπιστήμιο. Είναι ο Βαρνάβας Kabibu...
18 Αυγούστου, 2019 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2019 - 17:49

Με τη βοήθεια του Θεού αριστεύουν στη Μαύρη Ήπειρο

Διαδώστε:
Με τη βοήθεια του Θεού αριστεύουν στη Μαύρη Ήπειρο

Η Ορθόδοξη Ενορία του Αγίου Νικολάου Μπούνιας, ανάλογα με τις δυνατότητές της, με τη στήριξη μερικών δωρητών, είχε αναλάβει φέτος μερικούς Ορθοδόξους μαθητές και φοιτητές για την πληρωμή των διδάκτρων τους.

Έτσι, στο τέλος αυτού του σχολικού και ακαδημαϊκού έτους, με τη βοήθεια του Θεού, δύο εξ’ αυτών αρίστευσαν στο Πανεπιστήμιο.

Είναι ο Βαρνάβας Kabibu που περνάει στο 4ο έτος στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κισανγκάνι (είναι Χοράρχης στο Ι. Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κισανγκάνι), ο Τιμόθεος Mputu ο οποίος πήρε με άριστα το δίπλωμα στη Σχολή Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Μπούνιας, ο οποίος είναι και χoράρχης του Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Μπούνιας.

Επίσης, και άλλοι τέσσερις που έλαβαν το κρατικό δίπλωμά τους αποφοίτησης Λυκείου και περνάνε με άριστα στο Πανεπιστήμιο: η Ραχήλ Ung’ey, η Σάρα Mathimbya, ο Ιωάννης Ngamaneni και ο Εμιλιανός Muzungu, όλοι τους κατηχήθηκαν και βαφτίστηκαν ορθόδοξοι στον Ι. Ναό του Αγίου Νικολάου Μπούνιας.

Δόξα τω Θεώ!

 

 

 

 

 

Source: Fb Timotheos Ntumba

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων