11/11/2021 11/11/2021 Στην ενορία του Αγίου Λουκά στο Lwemyiyaga της συνοικίας Ssembabule βρέθηκε ανήμερα του Αγίου Νεκταρίου ο Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι κ. Μακάριος, Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Καμπάλας, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ενημερώθηκε από τους αρμόδιους φορείς για τους αγώνες της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουγκάντα η οποία εξασφάλισε στην Κοινότητα...
11 Νοεμβρίου, 2021 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2021 - 21:11

Με την ευχή για περισσότερα σχολεία στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
Με την ευχή για περισσότερα σχολεία στην Ουγκάντα

Στην ενορία του Αγίου Λουκά στο Lwemyiyaga της συνοικίας Ssembabule βρέθηκε ανήμερα του Αγίου Νεκταρίου ο Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι κ. Μακάριος, Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Καμπάλας, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ενημερώθηκε από τους αρμόδιους φορείς για τους αγώνες της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουγκάντα η οποία εξασφάλισε στην Κοινότητα της Lwemyiyaga ένα πλήρως εξοπλισμένο σχολείο με την αρωγή των Διεθνών Ορθοδόξων Χριστιανικών Φιλανθρωπικών Οργανισμών.

Στην ομιλία του, ο Μητροπολίτης κ. Μακάριος μίλησε στο χριστεπώνυμο πλήρωμα και τόνισε ότι με την θεία χάρη και ευλογία του σωτήρα μας Ιησού Χριστού θα αξιωθούμε να χτίσουμε περισσότερα σχολεία.

Ο τοποτηρητής έφθασε στην Ουγκάντα την Δευτέρα και αφού πραγματοποίησε ποιμαντικές επισκέψεις παρότρυνε να μην ξεχνάμε να μνημονεύουμε στην προσευχή μας την Ορθόδοξη Ιεραποστολή της  Ουγκάντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων