21/08/2019 21/08/2019 Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμονα, είχε σήμερα ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Αντώνης Διαματάρης. Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο ορφανοτροφείο της Εκκλησίας «Άγιος Ευστάθιος», που έχει χαρακτηριστεί το «καλύτερο ίδρυμα της χώρας» αλλά και στο σχολείο το...
21 Αυγούστου, 2019 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2019 - 18:18

Με τον Αντώνη Διαματάρη συναντήθηκε ο Μητρ. Μπραζαβίλ

Διαδώστε:
Με τον Αντώνη Διαματάρη συναντήθηκε ο Μητρ. Μπραζαβίλ

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμονα, είχε σήμερα ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Αντώνης Διαματάρης.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο ορφανοτροφείο της Εκκλησίας «Άγιος Ευστάθιος», που έχει χαρακτηριστεί το «καλύτερο ίδρυμα της χώρας» αλλά και στο σχολείο το «Φως των Εθνών».

Υπογράμμισε επίσης ότι η Μητρόπολη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν διαθέτει οκτώ ενορίες με συνολικά περίπου 7.000 Ορθοδόξους, ενώ ο ίδιος ασκεί και την προεδρία του Συμβουλίου Εκκλησιών του Κονγκό.

Ο κ. Διαματάρης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν και υπογράμμισε ότι η πολιτεία θα είναι αρωγός στην αποστολή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων