27/08/2019 27/08/2019 Συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη είχε χθες ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β’. Ο κ. Λεοντάρης εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την παρουσία του Μακαριωτάτου στην Κύπρο, για το ανεκτίμητης αξίας έργο που επιτελεί σε όλη την οικουμένη και επιβεβαίωσε την αφοσίωσή του στην υπηρεσία...
27 Αυγούστου, 2019 - 17:09

Με τον Αρχηγό ΓΕΕΦ συναντήθηκε ο Πατρ. Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Με τον Αρχηγό ΓΕΕΦ συναντήθηκε ο Πατρ. Αλεξανδρείας

Συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη είχε χθες ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β’.

Ο κ. Λεοντάρης εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την παρουσία του Μακαριωτάτου στην Κύπρο, για το ανεκτίμητης αξίας έργο που επιτελεί σε όλη την οικουμένη και επιβεβαίωσε την αφοσίωσή του στην υπηρεσία τόσο της Εκκλησίας όσο και του λαού.

Νωρίτερα ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόδωρος συναντήθηκε με τον Υπουργό Αμύνης κ. Σάββα Αγγελίδη, τον οποίο ενημέρωσε σχετικά με την προστασία που παρέχει στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ο αιγυπτιακός στρατός, κατόπιν βεβαίως οδηγιών του Προέδρου κ. Σίσι, και ευχαρίστησε τον Υπουργό για την άψογη συνεργασία του με τις στρατιωτικές αρχές της Αιγύπτου, γεγονός που καταδεικνύει τη θέληση για μία κοινή στρατηγική πολιτική στον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων