29/04/2022 29/04/2022 Το ιεραποστολικό έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας καθώς και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτελεί το έργο της η Ιερά Μητρόπολη Καλής Ελπίδος βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής, ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Διπλωματίας κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης και ο Σεβασμιώτατος κ. Σέργιος. Μετά τη συνάντηση που διεξήχθη...
29 Απριλίου, 2022 - 14:45

Με τον Μητροπολίτη Καλής Ελπίδος συναντήθηκε ο Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού

Διαδώστε:
Με τον Μητροπολίτη Καλής Ελπίδος συναντήθηκε ο Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού

Το ιεραποστολικό έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας καθώς και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτελεί το έργο της η Ιερά Μητρόπολη Καλής Ελπίδος βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής, ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Διπλωματίας κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης και ο Σεβασμιώτατος κ. Σέργιος.

Μετά τη συνάντηση που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα ο κ. Χρυσουλάκης έγραψε στο twitter:

“Συνάντηση είχα στο #CapeTown με τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλής Ελπίδος κ.κ.Σέργιο. Συζητήσαμε για τα θέματα αρμοδιότητος μου στα οποία μπορούμε να βοηθήσουμε, ενώ ξεναγήθηκα στις εγκαταστάσεις της Αρχιεπισκοπής και στο παρεκκλήσι”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων