15/11/2022 15/11/2022 Συνάντηση με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’ είχε ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και τα εκκλησιαστικά θέματα κ. Ανδρέας Κατσανιώτης. Ο κ. Κατσανιώτης βρίσκεται στην Αίγυπτο στο πλαίσιο της τριμερούς συνάντηση ανάμεσα στην Ελλάδα, την Αίγυπτο και την Κύπρο για θέματα Διασποράς. Στο πλαίσιο των...
15 Νοεμβρίου, 2022 - 13:20

Με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας συναντήθηκε ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Διαδώστε:
Με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας συναντήθηκε ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Συνάντηση με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’ είχε ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και τα εκκλησιαστικά θέματα κ. Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ο κ. Κατσανιώτης βρίσκεται στην Αίγυπτο στο πλαίσιο της τριμερούς συνάντηση ανάμεσα στην Ελλάδα, την Αίγυπτο και την Κύπρο για θέματα Διασποράς.

Στο πλαίσιο των επαφών του ο Έλληνας ΥΦΕΞ επισκέφθηκε την έδρα του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου όπου έγινε δεκτός από τον Μακαριώτατο και εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης σε όλα τα θέματα που αφορούν την Εκκλησία και το Ελληνορθόδοξο ποίμνιο στην Αφρική.

“Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Πάπα & Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο Β΄ στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας. Εξέφρασα την αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης σε όλα τα θέματα που αφορούν την Εκκλησία & το Ελληνορθόδοξο ποίμνιο στην Αφρική”, έγραψε ο κ. Κατσανιώτης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης: 

Ο Κατσανιώτης από την Αίγυπτο για το ρόλο της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων