07/09/2019 07/09/2019 Το φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό έργο της Μητρόπολης Ζάμπιας ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες στο υπουργείο Εξωτερικών ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, Αντώνης Διαματάρης, με τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη. Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχήθηκε στον Υφυπουργό καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, αναφέρθηκε στο πλούσιο εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται...
07 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2019 - 10:40

Με τον Υφ. Εξωτερικών συναντήθηκε ο Μητρ. Ζάμπιας

Διαδώστε:
Με τον Υφ. Εξωτερικών συναντήθηκε ο Μητρ. Ζάμπιας

Το φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό έργο της Μητρόπολης Ζάμπιας ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες στο υπουργείο Εξωτερικών ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, Αντώνης Διαματάρης, με τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχήθηκε στον Υφυπουργό καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, αναφέρθηκε στο πλούσιο εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται και το οποίο συμβάλλει στη διάδοση της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού, αποτελώντας σημείο αναφοράς και αναγνώρισης της ελληνικής παρουσίας σε μία σημαντική περιοχή.

Ο κ. Διαματάρης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολό έργο του και εκδήλωσε την πρόθεσή του να συνεχίσει την παροχή ιατροφαρμακευτικού υλικού σε συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας για την ανακούφιση των προσφύγων που φιλοξενούνται στη Ζάμπια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων