20/03/2021 20/03/2021 “Η Παναγία μας εδίδαξε με την υπακοή της στο Θεό, διότι έβαλε επάνω από το νου και τη λογική, την πίστη της στο Θεό”, τόνισε ο Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος στο κήρυγμά του από το παρεκκλήσι των Εισοδίων της Θεοτόκου που βρίσκεται στα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια στο Κάιρο.   Θέλοντας να τιμήσει μαθητές και εκπαιδευτικούς ο Μητροπολίτης...
20 Μαρτίου, 2021 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2021 - 11:10

Μέμφιδος Νικόδημος: “Η Παναγία μας δίδαξε με την υπακοή”

Διαδώστε:
Μέμφιδος Νικόδημος: “Η Παναγία μας δίδαξε με την υπακοή”

“Η Παναγία μας εδίδαξε με την υπακοή της στο Θεό, διότι έβαλε επάνω από το νου και τη λογική, την πίστη της στο Θεό”, τόνισε ο Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος στο κήρυγμά του από το παρεκκλήσι των Εισοδίων της Θεοτόκου που βρίσκεται στα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια στο Κάιρο.  

Θέλοντας να τιμήσει μαθητές και εκπαιδευτικούς ο Μητροπολίτης Μέμφιδος και Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου κ. χοροστάτησε εκεί κατά την ακολουθία των Α’ Χαιρετισμών στο παρεκκλήσι των Εισοδίων της Θεοτόκου που βρίσκεται στα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια.

“Θα προσευχηθούμε να μας δίδει πίστη και υπακοή στο θέλημα του Θεού. Άλλωστε δεν ζητά τίποτα από εμάς. Θέλει να υπακούμε σε ότι ο υιός Της θέλει. Όπως και η ίδια έγινε υπάκουη στο θέλημα του Θεού Της και στο θέλημα του Υιού Της. Αυτό το παράδειγμα ας έχουμε στη ζωή μας και να είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε τη Σκέπη, τη φροντίδα Της και προπάντων τις προσευχές Της”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο κήρυγμά του.

Φωτογραφίες – Βίντεο: Γιάννης Φουρτούνας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων