21/03/2023 21/03/2023 Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αρούσας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος τέλεσε την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 μέσα σε κλίμα κατάνυξης, τη μοναχική κουρά της Μοναχής Αλεξίας, η οποία είναι η υπεύθυνη μετάφρασης των λειτουργικών κειμένων της Εκκλησίας στην τοπική γλώσσα Σουαχίλι. Η ακολουθία του Μεγάλου και Αγγελικού Σχήματος ήταν...
21 Μαρτίου, 2023 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2023 - 17:42

Μεγαλοσχημία Μοναχής στην Αρούσα της Τανζανίας

Διαδώστε:
Μεγαλοσχημία Μοναχής στην Αρούσα της Τανζανίας

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αρούσας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος τέλεσε την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 μέσα σε κλίμα κατάνυξης, τη μοναχική κουρά της Μοναχής Αλεξίας, η οποία είναι η υπεύθυνη μετάφρασης των λειτουργικών κειμένων της Εκκλησίας στην τοπική γλώσσα Σουαχίλι.

Η ακολουθία του Μεγάλου και Αγγελικού Σχήματος ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τους πιστούς στην Αρούσα και συμμετείχαν με ιδιαίτερη προσοχή, ευχόμενοι για την αδελφή Αλεξία.

(Πηγή: Ιεραποστολική Στέγη «Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω»)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων