23/06/2022 23/06/2022 Το Νοσοκομείο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουγκάντα έθεσε σε λειτουργία τις εγκαταστάσεις πλυσίματος χεριών, στο πλαίσιο της δράσης μείωσης της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ουγκάντα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς  Μητρόπολης Καμπάλας, Υπέρτιμος και ‘Εξαρχος πάσης Ουγκάντας, οι εγκαταστάσεις χρηματοδοτήθηκαν από τη Γερμανία μέσω συνεργασίας με το θεσμικό όργανο της κεντρικής κυβέρνησης που διαχειρίζεται...
23 Ιουνίου, 2022 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2022 - 15:22

Μέτρα περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού από την Μητρόπολη Καμπάλας

Διαδώστε:
Μέτρα περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού από την Μητρόπολη Καμπάλας

Το Νοσοκομείο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουγκάντα έθεσε σε λειτουργία τις εγκαταστάσεις πλυσίματος χεριών, στο πλαίσιο της δράσης μείωσης της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ουγκάντα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς  Μητρόπολης Καμπάλας, Υπέρτιμος και ‘Εξαρχος πάσης Ουγκάντας, οι εγκαταστάσεις χρηματοδοτήθηκαν από τη Γερμανία μέσω συνεργασίας με το θεσμικό όργανο της κεντρικής κυβέρνησης που διαχειρίζεται την πόλη Καμπάλα και την εκστρατεία “υγιεινή για όλους στην Ουγκάντα”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων