10/12/2020 10/12/2020 Με μάσκες θα γίνεται στο εξής η είσοδος στους ναούς του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας προκειμένου να περιοριστεί η περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού στην Αίγυπτο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πατριαρχική Επιτροπεία Αλεξανδρείας, που δημοσιεύει στον ιστότοπό της η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου (ekkairo.org) σε όλους τους ναούς μόνο το 25% των υφιστάμενων καθισμάτων θα είναι διαθέσιμα στους...
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2020 - 8:59

Μέτρα στις εκκλησίες της Αιγύπτου

Διαδώστε:
Μέτρα στις εκκλησίες της Αιγύπτου

Με μάσκες θα γίνεται στο εξής η είσοδος στους ναούς του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας προκειμένου να περιοριστεί η περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού στην Αίγυπτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πατριαρχική Επιτροπεία Αλεξανδρείας, που δημοσιεύει στον ιστότοπό της η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου (ekkairo.org) σε όλους τους ναούς μόνο το 25% των υφιστάμενων καθισμάτων θα είναι διαθέσιμα στους πιστούς. Επίσης, θα υπάρχει στις εισόδους απολυμαντικό για τα χέρια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων