29/05/2019 29/05/2019 Την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 26η Μαΐου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Φωτεινής προαστείου Mpaka του Pointe-Noire. Κηρύττοντας τον θείο λόγο, ο Σεβασμιώτατος ανεφέρθη στο Ευαγγελικό ανάγνωσμα περί της «εν πνεύματι και αληθείᾳ» λατρείας του Θεού. Ακόμη, συνεχάρη τον Εφημέριο π. Σιλουανό Nkounkou...
29 Μαΐου, 2019 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2019 - 19:38

ΚΟΝΓΚΟ: Στην πανήγυρη της Αγίας Φωτεινής POINTE-NOIRE

Διαδώστε:
ΚΟΝΓΚΟ: Στην πανήγυρη της Αγίας Φωτεινής POINTE-NOIRE

Την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 26η Μαΐου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Φωτεινής προαστείου Mpaka του Pointe-Noire.

Κηρύττοντας τον θείο λόγο, ο Σεβασμιώτατος ανεφέρθη στο Ευαγγελικό ανάγνωσμα περί της «εν πνεύματι και αληθείᾳ» λατρείας του Θεού. Ακόμη, συνεχάρη τον Εφημέριο π. Σιλουανό Nkounkou και την Εκκλησιαστική Επιτροπή για την εν γένει πρόοδο της Ενορίας. Κατακλείων, μετέφερε προς όλους τις πατρικές ευχές και την αγάπη του Μακαριωτάτου Προκαθημένου του παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Ακολούθησε εόρτια σύναξη των πιστών στον περίβολο του Ναού υπό τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων