29/07/2021 30/07/2021 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Κινσάσας κυρού Νικηφόρου, αναφέροντας, ότι: “Με οδύνη και σπαραγμό ψυχής πληροφορήθηκα την κοίμηση του πεφιλημένου αδελφού και συλλειτουργού, Μητροπολίτου Κινσάσας κυρού Νικηφόρου, ενός ταπεινού Ιεράρχη με ψυχή αθώου παιδιού, ενός ακοίμητου Ιεραποστόλου που φλεγόταν από ένθεο ζήλο και...
29 Ιουλίου, 2021 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2021 - 10:31

Μήνυμα Μητροπολίτη Ζάμπιας για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κινσάσας

Διαδώστε:
Μήνυμα Μητροπολίτη Ζάμπιας για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κινσάσας

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Κινσάσας κυρού Νικηφόρου, αναφέροντας, ότι:

Με οδύνη και σπαραγμό ψυχής πληροφορήθηκα την κοίμηση του πεφιλημένου αδελφού και συλλειτουργού, Μητροπολίτου Κινσάσας κυρού Νικηφόρου, ενός ταπεινού Ιεράρχη με ψυχή αθώου παιδιού, ενός ακοίμητου Ιεραποστόλου που φλεγόταν από ένθεο ζήλο και καρδία νήφουσα σε όλες τις πολλαπλές και αλλεπάλληλες καταιγίδες της καθημερινότητάς του. Ο μακαριστός Νικηφόρος υπήρξε ό,τι καλύτερο διέθετε αυτή τη στιγμή ο Αλεξανδρινός Θρόνος. Ωστόσο “ο και νεκρών και ζώντων την εξουσίαν έχων” τον θέλησε λειτουργό του επουρανίου Θυσιαστηρίου. Εκείνος οίδε και εμείς ήδη αποκτήσαμε έναν ισχυρότατο και πιστό πρέσβη μας στην Ουράνια Πατρίδα! Νικηφόρε, αδελφέ ηγαπημένε, θα συναντιόμαστε πλέον στην Αγία Προσκομιδή και το Ποτήριο της Ζωής!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Ιερά Μητρόπολη Ζάμπιας για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κινσάσας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων