13/09/2019 13/09/2019 Τις πατρικές του ευχές έδωσε ο Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, τελώντας την ακολουθία του αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων στα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, στις 11 Σεπτεμβρίου. «Να θεωρείτε τους εαυτούς σας πολύ τυχερούς που φοιτάτε στην Αχιλλοπούλειο και την Αμπέτειο Σχολή Καΐρου, δύο τόσο μεγάλα και ιστορικά σχολεία που...
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:48

Μητρ. Μέμφιδος: «Μεταδίδουμε τις αξίες του Ελληνισμού»

Διαδώστε:
Μητρ. Μέμφιδος: «Μεταδίδουμε τις αξίες του Ελληνισμού»

Τις πατρικές του ευχές έδωσε ο Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, τελώντας την ακολουθία του αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων στα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, στις 11 Σεπτεμβρίου.

«Να θεωρείτε τους εαυτούς σας πολύ τυχερούς που φοιτάτε στην Αχιλλοπούλειο και την Αμπέτειο Σχολή Καΐρου, δύο τόσο μεγάλα και ιστορικά σχολεία που βγάλανε από τα σπλάγχνα τους τόσο μεγάλες προσωπικότητες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νικόδημος, όπως γράφει το pyramids news. Και προσέθεσε: «Στα σχολεία αυτά, μεταδίδουμε Ελλάδα και Ελληνισμό», είπε χαρακτηριστικά, μεταφέροντας τις ευχές και ευλογίες του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεοδώρου για μία καλή και ευλογημένη χρονιά.

Δείτε το βίντεο με τον λόγο του Πατριαρχικού Επιτρόπου Καΐρου Μητροπολίτου Μέμφιδος κ. Νικοδήμου:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων