06/04/2019 06/04/2019 Τον Σεβ. Μητροπολίτη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμωνα είχαν τη χαρά και την τιμή να υποδεχτεί χθες η πόλη των Άνω Λιοσίων και ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ο Σεβασμιώτατος προέστη της Ακολουθίας της Δ’ Στάσης των Χαιρετισμών ενώ δεν κατά την διάρκεια του κηρύγματος αναφέρθηκε στο δύσκολο ιεραποστολικό έργο που επιτελείται στην...
06 Απριλίου, 2019 - 11:24

Μητρ. Μπραζαβίλ: “Να προσεύχεστε για την πρόοδο της Ορθοδοξίας”

Διαδώστε:
Μητρ. Μπραζαβίλ: “Να προσεύχεστε για την πρόοδο της Ορθοδοξίας”

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμωνα είχαν τη χαρά και την τιμή να υποδεχτεί χθες η πόλη των Άνω Λιοσίων και ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ο Σεβασμιώτατος προέστη της Ακολουθίας της Δ’ Στάσης των Χαιρετισμών ενώ δεν κατά την διάρκεια του κηρύγματος αναφέρθηκε στο δύσκολο ιεραποστολικό έργο που επιτελείται στην Μητρόπολη του. Καταλήγοντας αναφερόμενος στους πιστούς ανέφερε: “Να προσεύχεστε για την πρόοδο της Ορθοδοξίας όπου γης. Θέλω να παρακαλείται για τους ανθρώπους που διακονούν τους συνανθρώπους μας. Είμαστε σε μια παγκόσμια κρίση και όχι ελλαδική. Αν δείτε τον χάρτη όπου υπάρχει σύγκρουση από κάτω υπάρχει πετρέλαιο και όπου υπάρχει αναταραχή και κοιτάσματα όλως τυχαίος στον αιώνα μας ξεσπούν θρησκευτική πόλεμοι”. ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: “Σε μια εποχή που στη χώρα μας δεν θέλουν την Ορθοδοξία εμείς την προσφέρουμε αλλού που την δίνουμε χωρίς προϋποθέσεις”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων