05/01/2020 05/01/2020 Εορταστική Πρωτοχρονιάτικη σύναξη πραγματοποιήθηκε στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στη Λουσάκα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης τέλεσε την δοξολογία, ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα και μετέφερε στους παρευρισκομένους το Μήνυμα Α.Θ.Μ. Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄. Ο Σεβασμιοτατος στον χαιρετισμό του αφού καλωσόρισε τους επισκέπτες από την Ελλάδα, αναφερόμενος στο...
05 Ιανουαρίου, 2020 - 10:01

Μητρ. Ζάμπιας: “Ας κάνουμε μια επανεκκίνηση στην ζωή μας”

Διαδώστε:
Μητρ. Ζάμπιας: “Ας κάνουμε μια επανεκκίνηση στην ζωή μας”

Εορταστική Πρωτοχρονιάτικη σύναξη πραγματοποιήθηκε στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στη Λουσάκα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης τέλεσε την δοξολογία, ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα και μετέφερε στους παρευρισκομένους το Μήνυμα Α.Θ.Μ. Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄.

Ο Σεβασμιοτατος στον χαιρετισμό του αφού καλωσόρισε τους επισκέπτες από την Ελλάδα, αναφερόμενος στο νέο έτος που ανέτειλε , υπογράμμισε το γεγονός ότι είναι μία ευκαιρία για τον καθένα, ώστε να κάνει μία καινούργια αρχή, μια επανεκκίνηση στην ζωή του, αφήνοντας τα λάθη του παρελθόντος και έχοντας ως κίνητρο, την προσδοκία του μέλλοντος βάζοντας μέλλον στην ζωή του γεμάτο βιώματα Πίστεως και αντλώντας δύναμη από την Ευλογία του Θεού και από την ορθή Πίστη μας.

Ακολούθησε εορταστικό γλέντι με παραδοσιακά ελληνικά φαγητά και τραγούδια .Ατμοσφαιρα, γεμάτη ευχές και αισιοδοξία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων