28/07/2021 28/07/2021 Την θλίψη για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Κινσάσας κυρού Νικηφόρου εξέφρασε η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης. Με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει ότι “η πανδημία μάς στέρησε ένα πολυτιμότατο στέλεχος, έναν αγιώτατο μοναχό και ιεραπόστολο Ιεράρχη”. Αναλυτικά η ανάρτηση γράφει: “Απόψε το Δευτερόθρονο Πατριαρχείο μας είναι πολύ πτωχότερο. Ο αδελφός μας, Σεβασμ. Μητροπολίτης Κινσάσας...
28 Ιουλίου, 2021 - 14:41

Μητρόπολη Αξώμης: “Καλή Ανάσταση δεσπότη μας Νικηφόρε”

Διαδώστε:
Μητρόπολη Αξώμης: “Καλή Ανάσταση δεσπότη μας Νικηφόρε”

Την θλίψη για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Κινσάσας κυρού Νικηφόρου εξέφρασε η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης. Με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει ότι “η πανδημία μάς στέρησε ένα πολυτιμότατο στέλεχος, έναν αγιώτατο μοναχό και ιεραπόστολο Ιεράρχη”.

Αναλυτικά η ανάρτηση γράφει:

“Απόψε το Δευτερόθρονο Πατριαρχείο μας είναι πολύ πτωχότερο. Ο αδελφός μας, Σεβασμ. Μητροπολίτης Κινσάσας κυρός Νικηφόρος “έφυγε” για την Βασιλεία του Θεού, νικημένος από covid. Η λύπη του Μακαριωτάτου Προκαθημένου μας και όλων των αδελφών στην Ιερά Σύνοδο είναι βαθύτατη. Η πανδημία μάς στέρησε ένα πολυτιμότατο στέλεχος, έναν αγιώτατο μοναχό και ιεραπόστολο Ιεράρχη. Καλή Ανάσταση δεσπότη μας Νικηφόρε! Αναπαύσου στην αγκαλιά του Χριστού που αγάπησες και κήρυξες στην Εκκλησία του Κονγκό! Θα σε μνημονεύουμε πάντοτε!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων