04/04/2022 04/04/2022 Τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του αείμνηστου ιεραποστόλου – εκπαιδευτικού π. Ερμόλαου Ιατρού από την Μυτιλήνη τέλεσε χθες μετά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης. Ο μακαριστός άφησε την τελευταία του πνοή μαχόμενος για την Ορθοδοξία στη Λιβερία. Εργάστηκε για πολλά χρόνια με θερμό ιεραποστολικό ζήλο στο Μαλάουι, στην Τανζανία και...
04 Απριλίου, 2022 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2022 - 10:21

Μητρόπολη Ζάμπιας: Ο π. Ερμόλαος εργάστηκε με ιεραποστολικό ζήλο

Διαδώστε:
Μητρόπολη Ζάμπιας: Ο π. Ερμόλαος εργάστηκε με ιεραποστολικό ζήλο

Τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του αείμνηστου ιεραποστόλου – εκπαιδευτικού π. Ερμόλαου Ιατρού από την Μυτιλήνη τέλεσε χθες μετά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης.

Ο μακαριστός άφησε την τελευταία του πνοή μαχόμενος για την Ορθοδοξία στη Λιβερία. Εργάστηκε για πολλά χρόνια με θερμό ιεραποστολικό ζήλο στο Μαλάουι, στην Τανζανία και τους τελευταίους μήνες στην Λιβερία.

“Εγκαταλείπει την Πρεσβυτέρα Χρυσάνθη και τα 4 παιδιά του εκ των οποίων τα 3 είναι ανήλικα. Ο θάνατός του επήλθε από φυσικά αίτια (καρδιακή ανακοπή). Ο πατερας Ερμολαος Ιατρού είχε υπηρετήσει στην Ιερα Μητρόπολη Ζαμπιας και Μαλάουι επί σειρά ετών στο ιεραποστολικό έργο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην πρεσβυτέρα τα παιδιά και στην πενθουσα οικογένεια”, αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολής Ζάμπιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εκδημία του ιεραποστόλου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας π. Ερμόλαου Ιατρού

Εξωτερική φωτογραφία αρχείου: Μητρόπολη Ζάμπιας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων