24/11/2023 24/11/2023 Στο πλαίσιο της εγγραφής της “Ιεράς Ελληνορθόδοξης Μητρόπολης Αξώμης” ως αναγνωρισμένης θρησκευτικής κοινότητας από το Αιθιοπικό Κράτος, η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης καλεί όλα τα μέλη της Εκκλησίας (ανεξαρτήτως εθνικότητας) να προσέλθουν την Κυριακή το πρωί, στις 26 Νοεμβρίου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίου Φρουμεντίου (Piazza), προκειμένου να εγγραφούν και να δηλώσουν μέλη της Ελληνικής Εκκλησίας....
24 Νοεμβρίου, 2023 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2023 - 10:23

Μητρόπολης Αξώμης: Κάλεσμα να δηλώσουν μέλη της Ελληνικής Εκκλησίας

Διαδώστε:
Μητρόπολης Αξώμης: Κάλεσμα να δηλώσουν μέλη της Ελληνικής Εκκλησίας

Στο πλαίσιο της εγγραφής της “Ιεράς Ελληνορθόδοξης Μητρόπολης Αξώμης” ως αναγνωρισμένης θρησκευτικής κοινότητας από το Αιθιοπικό Κράτος, η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης καλεί όλα τα μέλη της Εκκλησίας (ανεξαρτήτως εθνικότητας) να προσέλθουν την Κυριακή το πρωί, στις 26 Νοεμβρίου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίου Φρουμεντίου (Piazza), προκειμένου να εγγραφούν και να δηλώσουν μέλη της Ελληνικής Εκκλησίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή τους είναι να βαπτισμένοι στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία και να φέρουν μαζί τους φωτοτυπία της Ταυτότητας ή της Άδειας Διαμονής τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε στο [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων