20/12/2021 20/12/2021 Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε στη Ζάκυνθο ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης ο οποίος είχε δοκιμαστεί από τη νόσο. Με δήλωσή του ο Σεβασμιώτατος κατά την έξοδο του από το εμβολιαστικό κέντρο αναφέρθηκε στα εμβόλια, τη χρήση μάσκας, αλλά και την εμπειρία του από τον κορωνοϊό. “Είναι τελείως παράλογο και άδικο να φοβούνται κάποιοι...
20 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:15

Μητροπολίτης Ζάμπιας: Παράλογο να φοβάσαι το εμβόλιο

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Ζάμπιας: Παράλογο να φοβάσαι το εμβόλιο

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε στη Ζάκυνθο ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης ο οποίος είχε δοκιμαστεί από τη νόσο.

Με δήλωσή του ο Σεβασμιώτατος κατά την έξοδο του από το εμβολιαστικό κέντρο αναφέρθηκε στα εμβόλια, τη χρήση μάσκας, αλλά και την εμπειρία του από τον κορωνοϊό.

“Είναι τελείως παράλογο και άδικο να φοβούνται κάποιοι να κάνουν το εμβόλιο Εμείς ως Eκκλησία, ως θρησκεία σεβόμαστε την επιστήμη. Στη σκληρή δοκιμασία μου στο προσκεφάλι μου και στο πλευρό μου βρέθηκαν οι αληθινοί ήρωες αυτής της μεγάλης δοκιμασίας οι γιατροι μας .Οι γιατροί μας και οι νοσηλευτές μας και όλο το προσωπικό των νοσοκομείων μας, που θυσιάζουν κάθε έννοια του εγώ τους για να προστατεύσουν την υγεία και για να διασώσουν τη ζωή όλων μας. Το εμβόλιο ήρθε στη ζωή μας σαν δώρο κάνω έκκληση να εμβολιαστούν όλοι χωρίς καμία επιφυλάξη. Για να αποφύγουν ενδεχομένως σοβαρούς κινδύνους”, δήλωσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων