25/10/2023 25/10/2023 Για την ιερά μνήμη του Αγίου ενδόξου Βασιλέως Ελεσβαάν της Αιθιοπίας (6ος αι.), τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία χθες, Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φρουμεντίου, στην Αδδίς Αμπέμπα. “Η Τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αξώμης, εορτάζει και μνημονεύει πάντοτε όλους τους κοινούς αγίους των πρώτων χριστιανικών αιώνων, που θεμελίωσαν και στήριξαν την χριστιανική...
25 Οκτωβρίου, 2023 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2023 - 16:05

Μνήμη του Αγίου Βασιλέως Ελεσβαάν της Αιθιοπίας στη Μητρόπολη Αξώμης

Διαδώστε:
Μνήμη του Αγίου Βασιλέως Ελεσβαάν της Αιθιοπίας στη Μητρόπολη Αξώμης

Για την ιερά μνήμη του Αγίου ενδόξου Βασιλέως Ελεσβαάν της Αιθιοπίας (6ος αι.), τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία χθες, Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φρουμεντίου, στην Αδδίς Αμπέμπα.

“Η Τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αξώμης, εορτάζει και μνημονεύει πάντοτε όλους τους κοινούς αγίους των πρώτων χριστιανικών αιώνων, που θεμελίωσαν και στήριξαν την χριστιανική πίστη στην ευρύτερη περιοχή της Αβησσυνίας και της Ευδαίμονος Αραβίας (Bασίλειο του Σαβά-Υεμένη)”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων