24/10/2022 24/10/2022 Η Αλεξανδρινή Πνοή, Ελληνική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑΜΚΕ) υπό την αιγίδα του Ελληνικού Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής, προσφάτως συνήψε μνημόνιο συνεργασίας με την Tempestas Capital για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην εμπόλεμη Ουκρανία & στην Υποσαχάρια Αφρική. Η Tempestas Capital εδρεύει στο Λονδίνο και είναι χρηματοοικονομική εταιρία που εξειδικεύεται στην αγοραπωλησία ομολόγων, παραγώγων...
24 Οκτωβρίου, 2022 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2022 - 15:11

Μνημόνιο συνεργασίας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας

Διαδώστε:
Μνημόνιο συνεργασίας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας

Η Αλεξανδρινή Πνοή, Ελληνική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑΜΚΕ) υπό την αιγίδα του Ελληνικού Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής, προσφάτως συνήψε μνημόνιο συνεργασίας με την Tempestas Capital για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην εμπόλεμη Ουκρανία & στην Υποσαχάρια Αφρική.

Η Tempestas Capital εδρεύει στο Λονδίνο και είναι χρηματοοικονομική εταιρία που εξειδικεύεται στην αγοραπωλησία ομολόγων, παραγώγων & χρηματοδότηση εταιρειών.

Σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας, αποκλειστικά υπό την καθοδήγηση της Αλεξανδρινής Πνοής, η Tempestas Capital για τα επόμενα δυο χρόνια αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου με ίδιον κόστος και ιδίοις μέσοις, την αγορά, συσκευασία μεταφορά και διανομή τρόφιμων, ειδών πρώτης ανάγκης, ιατροφαρμακευτικού υλικού, και ρουχισμού στις πληττόμενες από τον πόλεμο περιοχές της Ουκρανίας και σε χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής ανάλογα με τις ανάγκες του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής.

Την διεθνή αυτή προσπάθεια της Tempestas Capital, ήδη υποστηρίζουν οικονομικά ιδιωτικές εταιρίες, του εξωτερικού.

“Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να απαλύνει τον πόνο & να δώσει ελπίδα για το αύριο στους ανθρώπους της Ουκρανίας & της Αφρικής που μαστίζονται από τον πόλεμο, την φτώχεια, την ανέχεια & την δυστυχία”, καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων