29/02/2024 29/02/2024 Με τη συνεισφορά όλων στηρίζεται το δύσκολο διακόνημα της παράθεσης συσσιτίων για εκατοντάδες, ακόμη και χιλιάδες, ανθρώπους στην μακρινή Τανζανία. Τα γεύματα αυτά δεν είναι αποκομμένα από τη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας και το πνευματικό έργο της Ιεραποστολής, αφού συνήθως παρατίθενται μετά τη Θεία Λειτουργία στα διάφορα χωριά και συνοδεύονται με μνημόσυνα προσφιλών προσώπων των δωρητών...
29 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2024 - 10:57

Μνημόσυνα και γεύματα στην Τανζανία

Διαδώστε:
Μνημόσυνα και γεύματα στην Τανζανία

Με τη συνεισφορά όλων στηρίζεται το δύσκολο διακόνημα της παράθεσης συσσιτίων για εκατοντάδες, ακόμη και χιλιάδες, ανθρώπους στην μακρινή Τανζανία. Τα γεύματα αυτά δεν είναι αποκομμένα από τη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας και το πνευματικό έργο της Ιεραποστολής, αφού συνήθως παρατίθενται μετά τη Θεία Λειτουργία στα διάφορα χωριά και συνοδεύονται με μνημόσυνα προσφιλών προσώπων των δωρητών ή με Θείες Λειτουργίες υπέρ υγείας και βοηθείας.

Την περασμένη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου βρεθήκαμε στο χωριό Μακουμπίκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας όπου τελέστηκε Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο και παρατέθηκε γεύμα προσφορά της οικογενείας Χρήστου Παρτσενίδη από την Αυστραλία υπέρ αναπαύσεως των δούλων του Θεού Νικολάου και Ιωάννη.

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου τελέστηκε Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη στο χωριό Ουέντα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα και παρατέθηκε γεύμα προσφορά της οικογένειας Κατσιούλα εις μνήμην του πατρός τους Γεωργίου.

 

 

Πηγή: ιεραποστολική στέγη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων