10/11/2019 10/11/2019 Μετά την λατρευτική σύναξη των Ταξιαρχιών ο Μητρόπολιτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης τέλεσε το 9 ήμερο μνημόσυνο της αείμνηστης Όλγας Γεωργιτσης στο Παρεκκλήσιο της Ιεράς Μητροπόλεως της Ζάμπιας παρουσία του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ζάμπιας W.Kambiba, πολλών πρεσβευτών ξένων χωρών διαπιστευμένων στην Ζάμπια. Με λόγια καρδιάς μίλησε η πρέσβης της Τουρκίας στην Ζάμπια κ. Sebnem Incesu...
10 Νοεμβρίου, 2019 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2019 - 14:16

Μνημόσυνο για την αείμνηστη Όλγα Γεωργίτση στη Μητρόπολη Ζάμπιας

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για την αείμνηστη Όλγα Γεωργίτση στη Μητρόπολη Ζάμπιας

Μετά την λατρευτική σύναξη των Ταξιαρχιών ο Μητρόπολιτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης τέλεσε το 9 ήμερο μνημόσυνο της αείμνηστης Όλγας Γεωργιτσης στο Παρεκκλήσιο της Ιεράς Μητροπόλεως της Ζάμπιας παρουσία του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ζάμπιας W.Kambiba, πολλών πρεσβευτών ξένων χωρών διαπιστευμένων στην Ζάμπια.

Με λόγια καρδιάς μίλησε η πρέσβης της Τουρκίας στην Ζάμπια κ. Sebnem Incesu για την προσφορά της αείμνηστου στην Διπλωματική κοινότητα. Οι υψηλοί καλεσμένοι φιλοξενήθηκαν στην Μητροπολιτική κατοικία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων