18/06/2021 18/06/2021 Χοροστατούντος του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’ θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία στο Ναό της Παναγίας, εντός του κοιμητηρίου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου παλαιού Καΐρου, το Σάββατο 19 Ιουνίου. Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος θα τέλεσει μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως πάντων των ψυχών κεκοιμημένων. Επίσης θα τελέσει τον Αγιασμό...
18 Ιουνίου, 2021 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2021 - 12:31

Μνημόσυνο για τους κεκοιμημένους θα τελέσει ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τους κεκοιμημένους θα τελέσει ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Χοροστατούντος του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’ θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία στο Ναό της Παναγίας, εντός του κοιμητηρίου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου παλαιού Καΐρου, το Σάββατο 19 Ιουνίου.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος θα τέλεσει μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως πάντων των ψυχών κεκοιμημένων.

Επίσης θα τελέσει τον Αγιασμό των Θυρανοιξίων σε χώρο που βρίσκεται στο κοιμητήριο της Μονής, που διαμορφώθηκε σε Παρεκκλήσιο αφιερωμένο στην Οσία Μαρία την Αιγυπτία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων