05/06/2023 06/06/2023 Κοντέινερ αγάπης δέχθηκαν οι κάτοικοι της Μπουκόμπας από τις Μητροπόλεις Λαρίσης και Μεσογαίας καθώς και από άλλους χριστιανικούς φορείς. “Ευχαριστούμε όλους, όσοι με αγάπη προσέφεραν, συγκέντρωσαν και απέστειλαν αυτό το κοντέινερ της αγάπης. Είχαμε ζητήσει ιδιαίτερα, εκκλησιαστικά πράγματα, για τους άδειους Ναούς μας. Η Μπουκόμπα βρίσκεται πολύ μακριά από τα λιμάνια, γι’ αυτό το κόστος...
05 Ιουνίου, 2023 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2023 - 2:36

Μπουκόμπα: Κοντέινερ αγάπης από τις Μητρόπολεις Λαρίσης και Μεσογαίας

Διαδώστε:
Μπουκόμπα: Κοντέινερ αγάπης από τις Μητρόπολεις Λαρίσης και Μεσογαίας

Κοντέινερ αγάπης δέχθηκαν οι κάτοικοι της Μπουκόμπας από τις Μητροπόλεις Λαρίσης και Μεσογαίας καθώς και από άλλους χριστιανικούς φορείς.

“Ευχαριστούμε όλους, όσοι με αγάπη προσέφεραν, συγκέντρωσαν και απέστειλαν αυτό το κοντέινερ της αγάπης. Είχαμε ζητήσει ιδιαίτερα, εκκλησιαστικά πράγματα, για τους άδειους Ναούς μας. Η Μπουκόμπα βρίσκεται πολύ μακριά από τα λιμάνια, γι’ αυτό το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Για άλλα είδη δεν συμφέρει να έλθει εδώ. Η ευκαιρία ήταν η προσφορά από τη Μητρόπολη Λαρίσης ενός Τέμπλου και η προσφορά εκκλησιαστικών ειδών από τον κ. Αθ. Καλλίδη από την Ξάνθη, σε προσιτή τιμή λόγω ανακαίνισης. Να είναι καλά οι Ιεροσπουδαστές της Ιερατικής μας Σχολής, που έβαλαν τα χέρια τους και σε 4 ώρες το ξεφορτώσαμε”, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Επισκοπής Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων