28/05/2020 28/05/2020 Την ευχή να εξαλειφθεί παντελώς η πανδημία του κορωνοϊού έδωσε σήμερα από την Αλεξάνδρεια, την Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου, ο Πατριάρχης Θεόδωρος. Τελώντας την πρώτη μετά την αναστάσιμη περίοδο λειτουργία, την Πέμπτη της Αναλήψεως, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος ευχήθηκε για τον πλανήτη μας, που τόσο αγάπησε ο Ιησούς Χριστός και όπου εθεράπευσε λεπρούς...
28 Μαΐου, 2020 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2020 - 19:42

«Να εξαλειφθεί παντελώς η πανδημία του κορωνοϊού»

Διαδώστε:
«Να εξαλειφθεί παντελώς η πανδημία του κορωνοϊού»

Την ευχή να εξαλειφθεί παντελώς η πανδημία του κορωνοϊού έδωσε σήμερα από την Αλεξάνδρεια, την Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου, ο Πατριάρχης Θεόδωρος. Τελώντας την πρώτη μετά την αναστάσιμη περίοδο λειτουργία, την Πέμπτη της Αναλήψεως, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος ευχήθηκε για τον πλανήτη μας, που τόσο αγάπησε ο Ιησούς Χριστός και όπου εθεράπευσε λεπρούς και ανέστησε νεκρούς, να μπορέσει να απαλλαγεί πλήρως από τον φονικό ιό COVID-19.

«Από τον Άγιο Σάββα, το καύχημα της Αλεξανδρινής εκκλησίας, ας δοθεί το μήνυμα της αγάπης σε όλον τον κόσμο», κατέληξε ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

 

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων