04/09/2019 04/09/2019 «Τώρα είναι δύσκολες οι συνθήκες στη Λιβύη, αλλά ευχόμαστε να να διορθωθούν και ο οικείος Μητροπολίτης κ. Θεοφύλακτος να μπορέσει και πάλι στο μέλλον να έχει την ευθύνη κα την εποπτεία της επαρχίας του και Μητρόπολής του στη θεοβάδιστη Λιβύη». Με τα λόγια αυτά, καλωσόρισε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρος...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:23

«Να εξομαλυνθεί η κατάσταση στη θεοβάδιστη Λιβύη»

Διαδώστε:
«Να εξομαλυνθεί η κατάσταση στη θεοβάδιστη Λιβύη»

«Τώρα είναι δύσκολες οι συνθήκες στη Λιβύη, αλλά ευχόμαστε να να διορθωθούν και ο οικείος Μητροπολίτης κ. Θεοφύλακτος να μπορέσει και πάλι στο μέλλον να έχει την ευθύνη κα την εποπτεία της επαρχίας του και Μητρόπολής του στη θεοβάδιστη Λιβύη».

Με τα λόγια αυτά, καλωσόρισε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρος στην Αλεξάνδρεια, κατά την Εορτή της Ινδίκτου, τον Μητροπολίτη Τριπόλεως κ. Θεοφύλακτο, τονίζοντας τη μεγάλη του μέχρι σήμερα προσφορά, τόσο στο Κάιρο παλαιότερα που διετέλεσε Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου παλαιού Καΐρου και την οποία ανακαίνισε, όπως επίσης είχε ήδη ξεκινήσει να ανακαινίζει τους ναούς του Αγίου Γεωργίου στη Βεγγάζη και την Τρίπολη.

Δείτε τι δήλωσε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος, στο βίντεο που απέστειλε στο pyramisnews.gr ο καθηγητής μαθηματικών της Αμπετείου Σχολής Καΐρου κ. Αλέξανδρος Μπάσης:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων