02/08/2020 02/08/2020 Να κάνετε γάμους απλούς αντί να τους αναβάλλετε εξαιτίας των χρημάτων Το Μυστήριο του Γάμου τέλεσε σήμερα ο Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος  στην Ενορία του Αγίου Βασιλείου στο Γκούλου. Κάνοντας αναφορά στον απλό γάμο που τελείται αυτή την περίοδο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Επίσκοπος είπε ότι μπορούν να κάνουν απλούς γάμους...
02 Αυγούστου, 2020 - 16:43

«Να κάνετε γάμους απλούς αντί να τους αναβάλλετε»

Διαδώστε:
«Να κάνετε γάμους απλούς αντί να τους αναβάλλετε»

Να κάνετε γάμους απλούς αντί να τους αναβάλλετε εξαιτίας των χρημάτων

Το Μυστήριο του Γάμου τέλεσε σήμερα ο Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος  στην Ενορία του Αγίου Βασιλείου στο Γκούλου. Κάνοντας αναφορά στον απλό γάμο που τελείται αυτή την περίοδο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Επίσκοπος είπε ότι μπορούν να κάνουν απλούς γάμους και να αποφύγουν την περιττή αναβολή της ευλογίας της ένωσής τους με τη δικαιολογία ότι συγκεντρώνουν περισσότερα χρήματα για μεγαλύτερα πάρτι.

Ακόμα τόνισε ότι η Εκκλησία καλεί τον καθένα να έρθει όπως είναι, ακόμη και στο Μυστήριο του Γάμου και συμβούλεψε τους νέους να μην φοβούνται να κάνουν τον γάμο τους στην Εκκλησία και ας διοργανώσουν αργότερα πάρτι ευχαριστιών για το γάμο τους. Τέλος ευχήθηκε έναν ευλογημένο γάμο στους νεόνυμφους και την προστασία όλων από τον Θεό σε αυτή την περίοδο της πανδημίας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων