02/09/2019 02/09/2019 Η νέα εκκλησιαστική χρονιά ξεκίνησε χθες και στην μακρινή Ουγκάντα. Εκεί όπου η μαρτυρία Χριστού δίνεται καθημερινά μέσα από το ιεραποστολικό έργο το οποίο επιτελεί η Ορθόδοξη Εκκλησία. Η Αρχή της Ινδίκτου εορτάστηκε με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, της οποίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Καμπάλας κ. Ιωνάς, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου. Στο κήρυγμά...
02 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2019 - 8:45

«Να παραμείνουμε σταθεροί στις εντολές του Κυρίου»

Διαδώστε:
«Να παραμείνουμε σταθεροί στις εντολές του Κυρίου»

Η νέα εκκλησιαστική χρονιά ξεκίνησε χθες και στην μακρινή Ουγκάντα. Εκεί όπου η μαρτυρία Χριστού δίνεται καθημερινά μέσα από το ιεραποστολικό έργο το οποίο επιτελεί η Ορθόδοξη Εκκλησία.

Η Αρχή της Ινδίκτου εορτάστηκε με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, της οποίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Καμπάλας κ. Ιωνάς, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος τόνισε στους πιστούς ότι για να μείνει ακλόνητη η πίστη τους θα πρέπει να μείνουν σταθερή στις εντολές του Κυρίου μας οι οποίες δίδονται μέσα στο Ευαγγέλιο.

«Η χώρα μας καλείται να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες καθημερινά, Οι αδικίες και οι ασεβείας πράξεις κυριαρχούν. Ας είμαστε όμως προσηλωμένοι στη διδασκαλία του Σωτήρος Ιησού Χριστού» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων