01/01/2020 01/01/2020 Κοντά στους κληρικούς της Βόρειας Ουγκάντας βρέθηκε τις τελευταίες ώρες του 2019 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος.  Σκοπός επίσκεψης του Θεοφιλεστάτου στάθηκε η ποιμαντική επιμόρφωση που παρέχεται στους κληρικούς, προκειμένου να είναι έτοιμη στην αντιμετώπιση έκτακτων ποιμαντικών αναγκών. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά και τον ζήλο που επέδειξαν οι...
01 Ιανουαρίου, 2020 - 14:36

Νέα άμφια παρέλαβαν κληρικοί στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
Νέα άμφια παρέλαβαν κληρικοί στην Ουγκάντα

Κοντά στους κληρικούς της Βόρειας Ουγκάντας βρέθηκε τις τελευταίες ώρες του 2019 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος. 

Σκοπός επίσκεψης του Θεοφιλεστάτου στάθηκε η ποιμαντική επιμόρφωση που παρέχεται στους κληρικούς, προκειμένου να είναι έτοιμη στην αντιμετώπιση έκτακτων ποιμαντικών αναγκών. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά και τον ζήλο που επέδειξαν οι κληρικοί στην οργάνωση των ενοριών, αλλά και στην ανάπτυξη του ιεραποστολικού έργου της τοπικής Εκκλησίας.

Ο Θεοφιλέστατος μάλιστα τους προσέφερε ως δώρο από μια νέα ιερατική στολή, ως ανταπόδοση της άοκνης προσφοράς τους. Στο τέλος άπαντες ευχήθηκαν στον Επίσκοπό τους καλή χρονιά και το νέο έτος να είναι εξίσου δημιουργικό στη διακονία της Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων