05/06/2022 05/06/2022 Ένα νέο καταφύγιο ψυχών ολοκληρώθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Βορείου Μαδαγασκάρης, καθώς χτίστηκε ιερός ναός στη χάρη της Αγίας Άννης στην περιοχή Αlatsinainkely με τις γνωστές υπεράνθρωπες προσπάθειες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου και φυσικά με τις ευλογίες του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου. «Άλλο ένα ελληνορθόδοξο δημιούργημα των απανταχού Ελλήνων», γράφει ο...
05 Ιουνίου, 2022 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2022 - 16:30

Nέα εκκλησία στη Βόρεια Μαδαγασκάρη

Διαδώστε:
Nέα εκκλησία στη Βόρεια Μαδαγασκάρη

Ένα νέο καταφύγιο ψυχών ολοκληρώθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Βορείου Μαδαγασκάρης, καθώς χτίστηκε ιερός ναός στη χάρη της Αγίας Άννης στην περιοχή Αlatsinainkely με τις γνωστές υπεράνθρωπες προσπάθειες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου και φυσικά με τις ευλογίες του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου.

«Άλλο ένα ελληνορθόδοξο δημιούργημα των απανταχού Ελλήνων», γράφει ο π. Παναγιώτης Παπαΐωάννου, και συνεχίζει:

«Θα τονίζω συνεχώς την ανυπολόγιστη προσφορά όλων σας, διότι όλοι αυτοί οι ιεροί ναοί (και όχι μόνον οι ναοί), είναι δικά σας δημιουργήματα. Δημιουργήματα σας, προσφορά υπέρ υγείας ή υπέρ αναπαύσεως προσφιλών προσώπων σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους φίλους ιεραποστολής Β Μαδαγασκάρης.
Η Ελλάδα μας υπάρχει παντού και μπορεί να μεγαλουργεί».

Όπως είπε στο ope.gr ο πατήρ Παναγιώτης, όλοι αυτοί οι ναοί -και είναι πολλοί- γίνονται με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, ο οποίος επιδιώκει να φτιάχνει δίπλα σε κάθε έναν από αυτούς και ένα σχολείο, καθώς πιστεύει ότι η μόρφωση είναι πολύ σημαντική για την πορεία της ζωής του ανθρώπου, αλλά και ότι μέσα από τη γνώση θεμελιώνεται και η θρησκεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων