03/06/2021 03/06/2021 Νέα ενορία στην πρωτεύουσα της Κυερούας, Κουέντα, ιδρύθηκε με τη χάρη του Θεού, που βοηθά και το έργο ιερέων και ιεραποστόλων στην Τανζανία. «Ήσαν 9 χριστιανοί στην πόλη αυτή και χθες προστέθηκαν με Άγιο Βάπτισμα άλλοι 18 πιστοί. Η νέα Ενορία αφιερώθηκε στους Αγίους Θεοδώρους, προς τιμήν του Μακαριωτάτου Πατριάρχου μας κ. Θεοδώρου, του οποίου...
03 Ιουνίου, 2021 - 14:26
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2021 - 14:40

Νέα ενορία και βαπτίσεις στην αφρικανική Κουέντα

Διαδώστε:
Νέα ενορία και βαπτίσεις στην αφρικανική Κουέντα

Νέα ενορία στην πρωτεύουσα της Κυερούας, Κουέντα, ιδρύθηκε με τη χάρη του Θεού, που βοηθά και το έργο ιερέων και ιεραποστόλων στην Τανζανία.

«Ήσαν 9 χριστιανοί στην πόλη αυτή και χθες προστέθηκαν με Άγιο Βάπτισμα άλλοι 18 πιστοί. Η νέα Ενορία αφιερώθηκε στους Αγίους Θεοδώρους, προς τιμήν του Μακαριωτάτου Πατριάρχου μας κ. Θεοδώρου, του οποίου ζητάμε τις ευχές. Αναζητείται οικόπεδο και χορηγός για την ανέγερση του νέου Ναού των Αγίων Θεοδώρων. Μετά τίς βαπτίσεις γονατιστοί με δάκρυα προσευχήθηκαν στους Αγίους Θεοδώρους να βοηθήσει την νέα Ενορία τους», έγραψε ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μαϊδώνης, Πατριαρχικός Επίτροπος Μπουκόμπας Τανζανίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων