19/12/2019 19/12/2019 Τον αγιασμό θεμελιώσεως ενός νέου Ιερού Ναού στο χωριό Ιγκαγκιμάλε αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου ετέλεσε χθες το πρωί 18 Δεκεμβρίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας κ Κεντρικής Τανζανίας, κ. Αγαθόνικος. Το χωριό αυτό βρίσκεται στα υψίπεδα της περιοχής της Ιρίγκα σε υψόμετρο 1500 m. Όπως γράφει στην προσωπική της ιστοσελίδα στο Facebook η Ιεραποστολική Στέγη,...
19 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:02
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2019 - 7:55

Νέα κοιτίδα Ορθοδοξίας δημιουργείται στην Τανζανία

Διαδώστε:
Νέα κοιτίδα Ορθοδοξίας δημιουργείται στην Τανζανία

Τον αγιασμό θεμελιώσεως ενός νέου Ιερού Ναού στο χωριό Ιγκαγκιμάλε αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου ετέλεσε χθες το πρωί 18 Δεκεμβρίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας κ Κεντρικής Τανζανίας, κ. Αγαθόνικος.

Το χωριό αυτό βρίσκεται στα υψίπεδα της περιοχής της Ιρίγκα σε υψόμετρο 1500 m.

Όπως γράφει στην προσωπική της ιστοσελίδα στο Facebook η Ιεραποστολική Στέγη, πριν από ένα χρόνο περίπου οι κάτοικοι αυτού του χωριού μετέβησαν στο ιεραποστολικό κέντρο και στον επίσκοπο μας δηλώνοντας ότι επιθυμούν να γίνουν ορθόδοξοι.

Οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού αυτού έχουν ήδη βαπτιστεί και τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε με τη χάρη του Θεού να αποκτήσουν και τον δικό τους Ιερό  Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων