24/09/2023 24/09/2023 Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, εορτή της Συλλήψεως του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, τελέσθηκε από τον Αρχιμ. π. Στέφανο Κατηφόρη η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας της Θεοτόκου Ασμάρας, στην Ερυθραία. Οι Ορθόδοξοι πιστοί συμμετείχαν με ευλάβεια και έντονη συγκίνηση, διότι χτύπησε ξανά, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, η καμπάνα του Ελληνορθόδοξου Ναού,...
24 Σεπτεμβρίου, 2023 - 9:31
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2023 - 9:35

Νέα μέλη στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Ερυθραίας

Διαδώστε:
Νέα μέλη στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Ερυθραίας

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, εορτή της Συλλήψεως του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, τελέσθηκε από τον Αρχιμ. π. Στέφανο Κατηφόρη η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας της Θεοτόκου Ασμάρας, στην Ερυθραία.

Οι Ορθόδοξοι πιστοί συμμετείχαν με ευλάβεια και έντονη συγκίνηση, διότι χτύπησε ξανά, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, η καμπάνα του Ελληνορθόδοξου Ναού, προσκαλώντας σε προσευχή.

Το απόγευμα μετά την Ακολουθία του Εσπερινού, αδεία του Σεβασ. Μητροπολίτου Αξώμης κ. Δανιήλ, τελέσθηκε η διά του Αγίου Χρίσματος εισδοχή στην Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία, των Ελληνικής καταγωγής δύο τέκνων της οικογενείας κ. Αλεξάνδρου Ζηβακούδη, τα οποία έλαβαν τα ονόματα Στεφανία (ετών 15) και Ελεωνόρα (ετών 13).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων