19/07/2023 19/07/2023 Το φως της Ορθοδοξίας, με τη χάρη του Θεού, απλώνεται σε ολόκληρη την έκταση της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Απ’ άκρη σε άκρη, σε πόλεις και χωριά η κατήχηση συνεχίζεται με αμείωτο ζήλο, αφού συνεχώς νέες κοινότητες ανθρώπων ζητούν να γνωρίσουν την Ορθόδοξη πίστη. Παράλληλα οι ορθόδοξες οικογένειες, γνωρίζοντας σιγά-σιγά την παράδοση της...
19 Ιουλίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2023 - 18:59

Νέα ομαδική βάπτιση μικρών και μεγάλων στην Αρούσα της Τανζανίας

Διαδώστε:
Νέα ομαδική βάπτιση μικρών και μεγάλων στην Αρούσα της Τανζανίας

Το φως της Ορθοδοξίας, με τη χάρη του Θεού, απλώνεται σε ολόκληρη την έκταση της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας.

Απ’ άκρη σε άκρη, σε πόλεις και χωριά η κατήχηση συνεχίζεται με αμείωτο ζήλο, αφού συνεχώς νέες κοινότητες ανθρώπων ζητούν να γνωρίσουν την Ορθόδοξη πίστη. Παράλληλα οι ορθόδοξες οικογένειες, γνωρίζοντας σιγά-σιγά την παράδοση της Εκκλησίας μας βαπτίζουν τα παιδιά τους στη βρεφική ηλικία, έτσι ώστε να μεγαλώσουν μέσα στην Εκκλησία μετέχοντας στα Μυστήρια.

Μια νέα ομάδα κατηχουμένων μαζί με ορισμένα βρέφη και μικρά παιδιά έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αρούσας. Ευχή όλων στους νεοφώτιστους αδελφούς μας είναι η χάρη του Αγίου Βαπτίσματος να είναι φωτεινός οδοδείκτης αγαθών έργων σε όλη τους τη ζωή.

(Πηγή: Ιεραποστολική Στέγη «Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω»)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων