28/09/2020 28/09/2020 Έναν ακόμη ιερέα χειροτόνησε προς δόξαν Θεού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιος, όπως αναρτήθηκε σε δημοσίευσή στο facebook από την Ορθόδοξη Ιεραποστολή Βορείου Μαδαγασκάρης.   «Το έργο της ιεραποστολής της ιεράς Μητροπόλεως μας στην μακρινή Μαδαγασκάρη συνεχίζεται με την δύναμη και την ευλογία του Κυρίου. Ο δούλος του Θεού και μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος χειροτονεί έναν ακόμη...
28 Σεπτεμβρίου, 2020 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2020 - 16:31

Νέα χειροτονία ιερέως στη Βόρεια Μαδαγασκάρη

Διαδώστε:
Νέα χειροτονία ιερέως στη Βόρεια Μαδαγασκάρη

Έναν ακόμη ιερέα χειροτόνησε προς δόξαν Θεού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιος, όπως αναρτήθηκε σε δημοσίευσή στο facebook από την Ορθόδοξη Ιεραποστολή Βορείου Μαδαγασκάρης.  

«Το έργο της ιεραποστολής της ιεράς Μητροπόλεως μας στην μακρινή Μαδαγασκάρη συνεχίζεται με την δύναμη και την ευλογία του Κυρίου. Ο δούλος του Θεού και μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος χειροτονεί έναν ακόμη ιερέα, έναν ακόμη αγωνιστή για τον δύσκολο αγώνα, που όλοι μαζί δίνουμε, της φιλανθρωπίας και της διάδοσης του ιερού Ευαγγελίου. 
Άξιος!», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων