23/05/2019 23/05/2019 Με ζήλο,  προσπάθεια αλλά και τις ευλογίες του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεοδώρου, οι ιερείς στην Αφρική συνεχίζουν να κηρύττουν τον λόγο του Θεού και να βαπτίζουν όλο και περισσότερος ανθρώπους στο Όνομα του Κυρίου. Λίγα 24ωρα μετά την ολοκλήρωση της Ποιμαντικής Περιοδείας του Πατριάρχη στην Τανζανία, όπου και ο ίδιος...
23 Μαΐου, 2019 - 8:38

Νέες βαπτίσεις στην Τανζανία

Διαδώστε:
Νέες βαπτίσεις στην Τανζανία

Με ζήλο,  προσπάθεια αλλά και τις ευλογίες του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεοδώρου, οι ιερείς στην Αφρική συνεχίζουν να κηρύττουν τον λόγο του Θεού και να βαπτίζουν όλο και περισσότερος ανθρώπους στο Όνομα του Κυρίου.

Λίγα 24ωρα μετά την ολοκλήρωση της Ποιμαντικής Περιοδείας του Πατριάρχη στην Τανζανία, όπου και ο ίδιος ετέλεσε ομαδικές βαπτίσεις πιστών χθες, πραγματοποιήθηκαν νέες βαπτίσεις όπως παρακολουθούμε στο βίντεο που ακολουθεί:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων